En ny studie visar: Dårligt väder påverkar smärta hos patienter med ledsjukdom

Jag är inte riktigt förvånad över att det är så. Min polyartrit och min smärta är de bästa metrologerna i världen. Nu kommer en ny studie från England som bekräftar det

Finns det ett samband mellan väder och ökad smärta vid artrit

Läs också:
Smärta blir värre vid dåligt väder

A new study confirming these from England: Cloudy, windy, rainy weather affects pain in patients with arthritis. I’m not really surprised about that. My polyarthritis and my pain are the best metrologists into universum.

The analysis showed that on a damp and windy days with low pressure the chances of experiencing more pain, compared to an average day, was around 20%. This would mean that, if your chances of a painful day on an average weather day were 5 in 100, they would increase to 6 in 100 on a damp and windy day

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 reaktioner till “En ny studie visar: Dårligt väder påverkar smärta hos patienter med ledsjukdom”

Kommentarer inaktiverade.