Stark motstånd: Världens bäst fungerande reumatologiverksamheter kan snart bryta

Idag skriver Reumatikerförbundet i Dagens Medicin om det starka motståndet som finns mot vårdval reumatologi.

För att förstå hur problematiskt det är att Miljöpartiet bytt fot i vårdvalsfrågan måste man förstå hur starkt motståndet mot ett vårdval är bland patientförbund på nationell, regional och lokal nivå, hos reumatologer och forskare inom reumatologi.

Om Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg
Det här inlägget postades i Rheumatologie. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stark motstånd: Världens bäst fungerande reumatologiverksamheter kan snart bryta

  1. Liz skriver:

    Vårdval reumatologi visar för oss att sjukvårdspolitiken i Stockholm präglas av en form av självskadebeteende – att förstöra en välfungerande enhet – mot patienter och profession, för att istället vilja införa något på alla sätt sämre och dyrare! Läs mer

Kommentarer är stängda.