Varför jordnötssmör är så hälsosamt för oss reumatiker

Jag älskar jordnötssmör och så gillar jag att äta det med mitt cerealier på morgonen

Jordnötssmör innehåller fiber, zink, kalium, antioxidanter och magnesium. Alla dessa är ingredienser som stärker ben och muskler och immunsystemet. En portion jordnötssmör innehåller minst tre milligram antioxidant vitamin E. Den innehåller också magnesium, vilket är bra för benstabilitet och muskler

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg Instagram

Ein tanke om “Varför jordnötssmör är så hälsosamt för oss reumatiker”

  1. Warum Erdnussbutter so gesund ist für uns Rheumatiker

    Ich liebe Erdnussbutter und daher esse ich morgens sie gerne zu meinem Müsli

    Erdnussbutter enthält Ballaststoffe, Zink, Kalium, Antioxidantien und Magnesium. All dies sind Zutaten stärken Knochen und Muskeln und das Immunsystem. Eine Portion Erdnussbutter enthält mindestens drei Milligramm Antioxidans Vitamin E. Es enthält auch Magnesium, das für die Knochenstabilität und die Muskulatur gut ist

Innlegget er stengt for innspel.