Dansk neurolog planlægger at primær SMA-screenin til nyfødte

Mens andre lande allerede har dette, men Dansk neurolog vil indføre screening for nyfødte, så de hurtigt kan få behandling. Desværre er Spinraza i Danmark kun tilgængelig for børn op til 6 år

Han har sammen med en gruppe kolleger for nylig sendt et forslag til Sundhedsstyrelsen om at arbejde for at indføre neonatal screening for SMA i Danmark. Forslaget står foreløbig til at blive taget op på et møde i et udvalg i Sundhedsstyrelsen i løbet af foråret, og derefter vil det vise sig, om lægerne får opbakning til ønsket.

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg