Categories
Polynevropati

Filmen om nevropati, hvordan man kan stille diagnosen

Norsk Revmatikerforbund er involvert i et prosjekt om nevropati. Nevropati er en samlebetegnelse på symptomer som oppstår på grunn av skade eller irritasjoner på nerver i det perifere nervesystemet. Disse symptomene knyttes til flere sykdommer, deriblant ulike revmatiske lidelser. Gjennom et prosjekt har NRF laget film, der fagpersoner snakker om hva nevropati er, hvordan man kan stille diagnosen og hva man kan gjøre for å takle problemene i hverdagen. Klikk på bildet, så spilles filmen automatisk av.

Hva er nevropatier!

By Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior

Följ mig, tack!

Liz - Fotoblogg
Spelblogg