Information om covid-19: Hygienrutiner och handhygien

Visste du att många virus är en oundviklig fri ryttare av biologisk evolution, virus finns redan i evolutionen? Virus kan rädda eller döda liv. Virus är spöklika varelser på gränsen mellan levande och döda. De hjälper till vid olika typer av cancerbehandlingar, genterapi, men de har också sina mörka sidor.

Coronaviruset är en mentaler utmaning. Corona betyder anpassning. Corona betyder fysisk utmaning.

Låt oss fortsätta bekämpa coronaviruset och låt oss skydda varandra. Stanna hemma och avstå från att resa.

Läs mer på Krisinformation
Folkhälsomyndigheten

Regeringen.se

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg