Mellem frygt og isolation: Mor til et muskeltsvind barn

Janni vil gerne på arbejde, men hun er bange for at bringe en infektion hjem fra arbejde.

Janni Strømstad har været isoleret i mange uger, ligesom mange andre risikogrupper. Hun ønsker at beskytte sin søn, der lider af en muskelsygdom. Danmark har ligesom Tyskland at begynde langsomt tilbage til det normale liv. Mens Tyskland har aktiveret en coronabeskyttelseslov for arbejdere og virksomheder.

I Danmark er der flere spørgsmål som svar. Der skal være faste regler, så arbejdstagere beskyttes på deres arbejdsplads.

‼️Opdatering ‼️Anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen for forældre med børn med gigt- og bindevævssygdomme

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 tankar om “Mellem frygt og isolation: Mor til et muskeltsvind barn”

Innlegget er stengt for innspel.