Vigtig information: Politisk aftale for personer med CF og Covid 19

Dette berører især personer med CF.

I Cystisk Fibrose Foreningen har vi i de seneste uger arbejdet sammen med Danske Handicaporganisationer for at få indført en lønkompensationsordning, som skal hjælpe dem, som er i den særlige risikogruppe og deres pårørende.

Besøg Cystisk Fibrose Foreningen

Barn og skole

‼️Opdatering ‼️Anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen for forældre med børn med gigt- og bindevævssygdomme

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

2 tankar om “Vigtig information: Politisk aftale for personer med CF og Covid 19”

Innlegget er stengt for innspel.