Maja och Nina släppa ett nytt avsnitt av Sjukt Liv

Nytt avsnitt av sjukt Liv är ute jag snakar dej.

Mina varmaste kondoleanser till Nina, hon förlorade sin mamma. Hur man sörjer när man inte får träffa någon Nina har sålt sitt hus och nu väntar ett nytt äventyr på hennes familj. Maja berättar att Roy vill ha en liten bror. Roy kommunicerar mer och mer med mamma M-aja och det är så fint. Här är poddarna du ska lyssna!

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

4 reaktioner till “Maja och Nina släppa ett nytt avsnitt av Sjukt Liv”

  1. Great podcast. Hope she can find a house soon. Annoying when everything comes at once. Continues with good progress Maja, Roy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *