Sverige bör följa nordliga länderna i coronastrategin

det säger Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar på Uppsala universitet

Bästa corona-strategin har integrerats Norge och Tyskland . De är en förebild för oss och detta är också våra användares.

26 forskare att en utökad testning och smittspårning är bortkastad om man inte också har en strategi där man både sätter familjen i karantän, plus att man bör använda munskydd på offentliga platser samt ansiktsskydd till all personal inom hemtjänst och äldrevård.

Lyssna podden

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

En kommentar till “Sverige bör följa nordliga länderna i coronastrategin”

Kommentarer inaktiverade.