Resa inom Sverige och Utlandsresor

Från och med den 13 juni gäller inte längre avrådan från icke nödvändiga resor enligt Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Det innebär att personer utan symtom kan börja resa i Sverige från detta datum.

Detta skriver Folkhalsomyndigheten
Lättade reserestriktioner i sommar

Från den 13 juni får symptomfria personer resa inom Sverige. Beslutet baseras på en minskad smittspridning i landet och bygger på att alla tar ett fortsatt stort personligt ansvar och följer rekommendationer om social distans.

Läs också
Tyskar kommuner har nya åtgärder för resenärer som kommer från Sverige

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

16 reaktioner till “Resa inom Sverige och Utlandsresor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *