Jag är min egen läkare

Ett halvt år går ju snabbare, att kunna göra min första personliga åsikt. Mina sista blodresultat var lovande. Inga fler förhöjda CRP-värden. Tack vare min instinkt. Det såg ganska dyster ut för mig i januari. Jag trodde att året skulle vara detsamma som 2019.

Mycket flare up, efter det andra. Min reumatolog föredrog nya behandlingsidéer, som jag sa nej, jag gör mina egna idéer – jag vill prova mina.

Ta mån, ons, fredag, söndag , 6,25 mg kortison, tis, tors och lördag – 5 mg. Jag injicerar Kevzara var fjärde vecka. Det här var bra eftersom min kropp nu klarar det mycket bra, jag visar ingen immunitet mot injektionen, inga biverkningar.

Så det var bra att jag var min egen läkare. Det lönar sig att jag växte upp med min sjukdom. Min erfarenhet är gyllene

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

7 reaktioner till “Jag är min egen läkare”

  1. Du kennst deinen Körper am besten. Du weißt was er verträgt. Ich habe festgestellt, dass ich über die Jahre empfindlich geworden bin, was das betrifft.

  2. wenn ich bedenke das du dein schwer entzündest Knie selbst therapieren konntest, ohne zutun deines Rheumatologen.

    Ist es es doch klar wer hier das bessere Händchen. Gut so Liz, du hast wenigstens Rückgrat und traust di8ch ein Nein zu sagen.

  3. Ein schöner Beitrag von den Kollegen der Ärztezeitung! Wenn Therapeuten von ihren Patienten lernen. Paßt zu meinem thema, ”Ich bin mein eigener Arzt”, wenn mein Rheumatologe von mir lernt, aufgrund meienr Jahrzehntelange Erfahrung mit meiner RA,

Kommentarer inaktiverade.