Å leve med leddgikt – Øyeblikk som disse

Det er dager da jeg ønsker de små øyeblikkene tilbake. Hvor jeg kunne gå på stranden med litt støtte. I dag nesten 6 år senere, føler jeg at sykdommen min suger den siste styrken og fleksibiliteten ut av kroppen min. Jeg lurer virkelig på hvordan det blir 6 år senere? Det er øyeblikk hvor jeg er redd for fremtiden. Hvorfor stopper ikke reumatoid artritt? Er det noen som kjenner følelsen? Ja, jeg vil fortsette å være sterk og smile utenfor, inne vil jeg være mer gjennomtenkt

4 thoughts on “Å leve med leddgikt – Øyeblikk som disse

  1. I would like to say everything will be ok. But it would be a lie. Liz why you got such an aggressive form of RA is inexplicable. But you can be proud of yourself. You made your dreams come true. ♥️😘

  2. ..das ist eine verdammte Krankheit. Warum hat man da noch nichts sinnvolles entwickeln können.

    Das was es gibt, ist nur zu dämpfung der Krankheit, aber nicht zu Heilung. Mit Recht müssen wir uns Rheumatiker Gedanken in die Zukunft machen. Wir sind ehe die, wo hart um unsere Bedürfnisse kämpfen dürfen.

    Du darfst ruhig traurig sein.

Innlegget er stengt for innspel.