Livet i pandemin, hur har du upplevt den här gången!

En sexmånaders koronapandemi

För exakt sex månader sedan rapporterade första länderna den första coronavirusinfektionen. Många reagerade snabbt, gjorde ett lockdown. Andra tvekade.

Ett halvt år senare. Mitt land återhämtar sig fortfarande från krisen. Människor är mycket disciplinerade, ändå ökar antalet egomanier, särskilt när det gäller semester. Det resas till andra länder, antalet infektioner ökar i länder som Spanien, och Wolfgangsjön i Österrike har också rapporterat infektioner sedan igår.

Behandlingen är ännu inte i sikte. Dessa studier på Covid 19-patienter är hoppfulla. Forskning arbetar hårt med ett vaccin

För mig betyder det också att jag stannar hemma. Livet i pandemin, hur har du upplevt den här gången! Vänligen skriv här

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg