Ny information om brug af mundbind i Danmark

Sundhedsstyrelsen offentliggjorde nogle oplysninger om coronavirus. Herunder vigtige instruktioner: Sådan bruger du en mundbind

Relevant inlægg på tysk

Und jetzt doch! RKI sagt ja zum Mundschutz und ändert seine Meinung

BÄK Präsident appelliert an die Bürger „Tragt Mundschutz“

Mundschutz müssen 2-lagrig sein

Wie vermeide ich beschlagene Brille mit Mundschutz

Mundschutz mit Sichtfenster für Gehörlose

Publicerat av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

9 reaktioner till “Ny information om brug af mundbind i Danmark”

  1. Sundhedsstyrelsen ændrer anbefaling om mundbind

    ”Vi anbefaler nu som en ekstra forsigtighed, at personale, patienter og borgere bærer maske og mundbind i behandlings- og plejesituationer fx på sygehus, plejehjem og ved egen læge, når det ikke er muligt at holde afstand. Det betyder ikke, at alle skal bære maske hele tiden, men i de situationer, hvor man skal helt tæt på hinanden, kan det give en ekstra beskyttelse og forhindre eventuel smittespredning,” fortæller vicedirektør Helene Probst, og kommer derfor med en opfordring til alle borgere:

    ”Hvis du skal til lægen eller på sygehuset og skal undersøges, så tage et mundbind med”.

Kommentarer inaktiverade.