Forskning av revmatisk sykdom og EULAR Virtual Research Center

Hva er oppgavene til det nye virtuelle senteret!

EULAR Virtual Research Center ble grunnlagt i 2020 og letter grunnleggende, klinisk og translationell forskning for å forbedre livene til mennesker med revmatiske og muskel-skjelettsykdommer.

Senteret gjør dette ved å tilby et veikart for forskning, så vel som forskningsressurser, infrastruktur, tjenester og opplæring for å muliggjøre høy kvalitet, tverrfaglig revmatisk og muskel-skjelettsykdom.

Les mer

av Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

3 kommentarer

Kommentarer är stängda.