Generell informasjon om covid-19 vaksine

Ny informasjon fra FHI om utvikling i covid 19-vaksine

FHI anbefaler influensavaksinen for risikogrupper og helsepersonell

Informasjon och kunnskap fra FHI til risikogrupper og deres pårørende om SARS-CoV-2 (Oppdater)

Publisert av

Mia

Light a candle, let it burn. 🕯 Never give up the hope, let the darkness disapear. 🌅 Had a son with X-Linked Spinal Muscular Atrophy (SMAX2)

Ein tanke om “Generell informasjon om covid-19 vaksine”

  1. Takk Mia for informasjonen. Men jeg synes forventningene er for høye. Covid 19 kan ikke fjernes på vaksiner, og injeksjonen er heller ikke en magisk juice. For en virkelig effektiv vaksinasjon må du virkelig kjenne fienden.

    Dette viruset gjør det jævla vanskelig å bli ikke kjent, nettopp fordi det ofte muterer. Det vi vet er ikke nok for en vaksiner med langtidseffekter.

    God legemiddel tar år. Det bør man tenke på. Hva er et år, absolutt ingenting.

    En vaksiner også uaktuelt for meg. Jeg fikk revmatismen min fra en vaksiner der jeg var småbarn. Immunforsvaret mitt ble ødelagt med en sprøyte. Nå får jeg et leggemiddel som ikke tillater vaksinasjon. Revmatismen er for aggressiv, hver forstyrrelse i behandlingen koster meg ledd og organer. Derfor nei.

Innlegget er stengt for innspel.