Podden om coronarutiner: Kommunikationen är superviktig

Hygienrutiner är för närvarande vårt enda skydd mot coronaviruset. Jag förstår verkligen inte varför vissa människor har ett sådant problem att acceptera dem!?

En väldigt fin podd över coronarutiner

Jag håller med Kommunikationen är superviktig

Lyssna också > Otillräckliga resurser för att möta pandemin

Publisert av

Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

5 tankar om “Podden om coronarutiner: Kommunikationen är superviktig”

  1. The problem in our (younger) society today lies in this. They have never experienced anything bad and cannot do without anything. That means they don’t let themselves be restricted in their contacts, they don’t accept any rules. That is the reflection of the authoritarian parenting style. You cannot fight a virus in this society. As simple as that

    While we older have experienced a lot, we can stay to the rules.
    Sweden has the same problems, we all other countries. They have rules, but nobody stands to them.

    It’s like a pastor preaching from the pulpit without an audience.

  2. rules and the fight against covid 19 has top priority. Anyone who is not willing to follow the rules must pay fines. A whole month’s wages!

  3. Håller med dig. Du kan inte vinna ett krig med dessa människor. Det här var de vita orden från en dam som jag träffade dessa dagar. Människor som inte följer reglerna är själviska och har god hälsa. Låt oss hoppas att deras hälsa alltid kommer att vara trogen mot och kropp fungera som en brandvägg

Innlegget er stengt for innspel.