Generell informasjon om covid-19 vaksine

Ny informasjon fra FHI om utvikling i covid 19-vaksine

https://liz-sma-blog.eu/2020/09/07/fhi-anbefaler-influensavaksinen-for-risikogrupper-og-helsepersonell/

https://liz-sma-blog.eu/2020/05/21/informasjon-och-kunnskap-fra-fhi-til-risikogrupper-og-deres-parorende-om-sars-cov-2/

av Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

1 kommentar

  1. Takk Mia for informasjonen. Men jeg synes forventningene er for høye. Covid 19 kan ikke fjernes på vaksiner, og injeksjonen er heller ikke en magisk juice. For en virkelig effektiv vaksinasjon må du virkelig kjenne fienden.

    Dette viruset gjør det jævla vanskelig å bli ikke kjent, nettopp fordi det ofte muterer. Det vi vet er ikke nok for en vaksiner med langtidseffekter.

    God legemiddel tar år. Det bør man tenke på. Hva er et år, absolutt ingenting.

    En vaksiner også uaktuelt for meg. Jeg fikk revmatismen min fra en vaksiner der jeg var småbarn. Immunforsvaret mitt ble ødelagt med en sprøyte. Nå får jeg et leggemiddel som ikke tillater vaksinasjon. Revmatismen er for aggressiv, hver forstyrrelse i behandlingen koster meg ledd og organer. Derfor nei.

Kommentarer är stängda.