Koronavaksinasjonsprogrammet i Danmark, Norge og Tyskland

Vaksinert mot koronaviruset, ikke meg, men mange pasienter med sjeldne lungesymptomer i Danmark.

Det høres helt fantastisk ut ❤️

Tyskland

  • Det var veldig kaotisk denne uken, og noen ganger veldig morsomt
  • Først måtte prioritetslisten endres.
    Revmatiker og pasienter med lungesykdommer var ikke på listen, men nå! 🤣
  • Risikogrupper **REVMATIKER** i Tyskland får ikke FFP2-munnbind gratis. Plutselig tilhører vi ikke lenger risikogruppen på grunn av immunsuppressiva behandling, som beskytter oss, plutselig andre ord. En bølge av opprør brøt ut blant revmatiker. Ingenting har endret seg, de tyske helseforsikringsselskapene sier at du må kjøpe ffp2-munnbind selv. Du er ikke i risikogruppene. Den tyske regjeringen støtter oss ikke,- men samtidig får munnbind gratis, lærere, studenter pga. Man skal forstå det, så mye urettferdighet på en uke. Merkelig men sant – vi er største taperne i denne pandemien 😕
  • Da var noen av dem snakke om privilegiene for vaksinerte mennesker. Etikkrådet sa nei i Tyskland. Det er en umoralsk lov å utelukke alvorlig syke mennesker, som ennå ikke har fått vaksinasjon.
  • Det viktigste mangler, vaksinen.
  • Noe dumt. Hvordan kan du ha slike ideer?

Sveip opp Til FHI. Ta en titt på kommunenoversiktskartet som vaksinering

av Liz

Until those day, was my kiss of death been stronger than those of the devil. I like to ride through hellfire with him ,when I come out victorious afterwards. I'm strong and proud rheumatoid arthritis warrior Följ mig, tack! Liz - Fotoblogg Spelblogg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.