DE SJÆLDNE DANSKERE – Dokumentarserien

TV 2 og TV 2 PLAY-dokumentarserien er en livsbekræftende fortælling om at leve livet mod hårde odds.

10-årige Piet staver sig frem gennem beskrivelsen af sin egen sygdom. En sygdom, som hverken han eller læger over hele verden ved, hvad er, og som betyder, at han har været på hospitalet flere hundrede gange i sit korte liv.

Han har knogleskørhed, en dværgvækst, en immundefekt, syns- og hørebesvær og ikke mindst en ventil op til hjernen pga. for megen væske i hovedet.

De sjældne danskere, der har premiere tirsdag 14. august på TV 2 og TV 2 PLAY.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.