Det er meg


Hei alle sammen!

Velkommen til bloggen min, flott at du fant dem. Jeg heter Liz Andersson som lever med en inflammatorisk autoimmun sykdom

Polyartrit, også kjent som revmatoid artritt, er en sykdom som immunforsvaret (antistoffer) feilaktig retter seg mot sin egen kropp. Ledd, organer, muskler, hud kan ødelegges

Årsaken til at jeg startet denne bloggen for mange år siden, er fordi det kan være vanskelig å forstå livet med en kronisk sykdom. Jeg lette etter mennesker over hele verden, men de som fortsatt elsker livet og ikke synker i sin sykdom som i en sump

Jeg sitter i rullestol og fikk min sykdom som barn da jeg var 4 år. Ingen behandling var tilgjengelig på 1970-tallet. Jeg har fire kunstige ledd som hofter, knær og skuldre

Jeg ser ikke på meg selv som en kronisk syk påvirker, og heller ikke som helseapostel. For å fortelle om min opplevelse av sykdommen som jeg har hatt privilegiet å samle på siden min barndom. Du vil ikke finne mine opplevelser i noen lærebøker, du kan finne dem her på bloggen.

Livet fortsetter med sykdommen. På bloggen kan du lese, tips, siste behandlinger, studier, hjelpemidler, mine hobbyer, maleri og fotografering med speilløse Canon EOS M6 Mark II

SMA står for skandinaviske mennesker med autoimmun sykdom. Vi er den største bloggen i Norden for mennesker med autoimmun sykdom

Klem
Liz

Kontakt meg

Nettsted er på tre språk. Tysk, svensk, norsk.

©1999-2021 Leben mit Polyarthritis – Å leve med leddgikt
Liz Andersson: Rullstohlfotograf / Grafisk formgivare / FineArtist / Blogga