Möt Kate: En flicka med Ullrichs kongenitala muskeldystrofi målning fantastiska bilder

Citat om att kämpa

Jag lever idag men tror på i morgon ❤
I live today but believe in tomorrow

Imagination

What do you see? Blossoming Sacura or pink elephant or both?Never mindEven color perception is a pleasure This is a family fantasy, we thougth out it together coming from your offers to paint an elephant. Here it is… Not grey and boring animal but a dreaming one. The elephant of hope and happiness.Enjoy watching :)Have a nice weekend!

Gepostet von Kate artist am Freitag, 13. April 2018

Besök Kate på Facebook

Tagged , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

One Response to Möt Kate: En flicka med Ullrichs kongenitala muskeldystrofi målning fantastiska bilder

  1. Traudl -Sohn mit SMA Typ I says:

    😱😍😍