Når en terapeutisk ansøgning drukner i bureaukrati (Københavns Kommune)

Åh nej og en anden sag, der gør os meget triste. Det danske sundhedssystem har så mange huller som en schweizisk ost og ligeledes er det forvirrende i bureaukrati.

Hashil Seif Hashil fra Valby lider af muskelsvind, han vil gerne gå til svømning for at træne sine ben, og det er han ifølge serviceloven berettiget til.

Men hans ansøgning hos Københavns Kommune om hjælp til svømmetræning er tilsyneladende endt i en bureaukratisk labyrint.

Læs mere
Læs også om Vandterapi

Tagged , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

One Response to Når en terapeutisk ansøgning drukner i bureaukrati (Københavns Kommune)

  1. MiaMia says:

    😡