Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 Responses to Postitiva resultat i Norge med Spinraza

  1. 💓Und wir freuen uns über alle Kinder und Erwachsenen die unter Spinraza Fortschritte machen. Dies ist SMA und dies ist die kleine Thea aus Norwegen die ihre 4 Injektion bekommen hat und große Fortschritte tut. ❤️

  2. MiaMia says:

    ❤️ and again a amazing progress ❤️