Race for SMA: Neues von Muskeln für Muskeln

Eine Therapie für SMA ist ihr Motto. Die Radsportlergruppe von Muskeln für Muskeln sind wieder unterwegs.

👉 Schaut auf Facebook vorbei

Publicerat av

Liz Andersson

Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 reaktioner på ”Race for SMA: Neues von Muskeln für Muskeln”

Kommentarer inaktiverade.