Sander Breinholt Duun fra Frederiksberg er udvalgt til banebrydende behandling med Spinraza

En ny behandling kan blive banebrydende for patienter med muskelsvind. Det kan få stor betydning for 5-årige Sander Breinholt Duun fra Frederiksberg. Det skal gøre mine muskler stærkere.

Material by Muskelsvindfonden

Vi kan allured se en lille forskel

Tagged , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

Comments are closed.