Spinraza -kampen fortsetter i Norge

Lise Lehrmann. Jurist, mor og representant for pårørendegruppen STOPP SMA skrev et Debatinnlegg under tittelen «Avklaring om pasientrettigheter» gir Ole Frithjof Norheim uttrykk for at det etter Bent Høies debattilsvar; «Underlige feilslutninger», nå er «klart at domstolene ikke har et rettslig grunnlag for å overprøve innholdet i helsetjenestens prioriteringer». Dette er åpenbart en ny feilslutning.

Dagensmedisin.no
Spinraza i Norge

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.
Liz Andersson

About Liz Andersson

Kære Gæster! Jeg hedder Liz og har kronisk polyartrit selv siden barndommen og taler fra erfaring. I øvrigt arbejder jeg inden for mit fagområde som grafisk designer inden for reumatologi. I min fritid elsker jeg fotografering. Jeg ønsker dig meget læselyst. ######## Kära Gäster! Mitt namn är Liz och jag har kronisk polyartrit sedan barndomen och talar från erfarenhet. Samtidigt jag jobbar också som grafisk designer formgivare inom reumatologi. På min fritid älskar jag fotografering.

2 Responses to Spinraza -kampen fortsetter i Norge

  1. MiaMia says:

    Med ny forskning og loven som argumenter, ber Geir Lippestad Beslutningsforum om å vurdere aldersgrensen for Spinraza på nytt.

    Geir Lippestad er nå engasjert av SMA Norge til å få medisinen tilgjengelig for dem over 18 år også.

    – Om du var 17,5 år eller 18,5 år da beslutningsforum sa ja, så vil det ikke ha noe å si på effekten, sier han til TV 2.

    Ny forskning fra Stanford viser dessuten svært lovende resultater ved bruk av Spinraza også for pasienter over 18 år.